Nieuwe Teertuinen 24

1013LV Amsterdam

020 - 330 61 84

info@roovos.nl

contactformulier

Home Wat we doen Tandheelkunde Huisartsen
AMSTERDAM FROM THE AMSTERDAM TOWER

Amsterdam From The Amsterdam Tower
oil on canvas – 100X120cm – 2017
Mark Perotti, https://perottipaintings.nl
(alle werken zijn te koop)

Training en opleiding

Wij zijn ervan overtuigd dat opleidingen meer rendement kunnen opleveren als er een duidelijke koppeling bestaat met de organisatiedoelstellingen. Daarom zijn we geen voorstander van het uitvoeren van opleidingen en trainingen om mensen op te laden of te repareren.
Organisaties hebben een dynamisch karakter, opleidingen horen dat dus ook te hebben.

Meedenken over strategie en opleiden

We beschikken niet alleen over een degelijke theoretische kennis. Onze jarenlange praktijkervaring in verschillende branches en sectoren stelt ons in staat uw organisatie te ondersteunen. Roovos Organisatieontwikkeling is in staat medewerkers in uw organisatie te stimuleren en te inspireren. We vertalen met u de strategie naar concrete doelen en plannen.

Onze producten

We hebben het al gezegd: we geloven niet in de eenheidsopleiding, voor elke vraag dezelfde oplossing. Toch hebben we een aantal basistrainingen die snel aan te passen zijn aan de behoeften van de verschillende opdrachtgevers. Ook kunt u de lijst uitgevoerde opdrachten bekijken om een indruk van ons aanbod te krijgen.

Het rendement van de trainingen van Roovos is gekoppeld aan de doelstellingen die u wilt realiseren!

logo CRKBO


Roovos Organisatieontwikkeling is opgenomen in het CRKBO (Centraal Register Kortdurend Beroepsonderwijs), en daardoor zijn de opleidingsactiviteiten vrijgesteld van btw.

Sitemap Disclaimer Leveringsvoorwaarden Klachtenregeling Privacy