Nieuwe Teertuinen 24

1013LV Amsterdam

020 - 330 61 84

info@roovos.nl

contactformulier

Home Wat we doen Tandheelkunde Huisartsen

De Tandarts aan de Leiding, module 3: Stroomlijnen

Informatie Programma Inschrijven
boekcover
qlogo

Roovos Organisatieontwikkeling heeft het Q-Keurmerk®. Dit is het kwaliteitskeurmerk van de Stichting Het Qualiteits Accreditatie-instituut Tandheelkunde voor bij- en nascholing in de tandheelkunde. Deze training is geaccrediteerd voor 12 punten.

Cursusdata
30 juni-1 juli 2023
17-18 november 2023

“Ik hoop je hier weer terug te zien!”
Erik Ranzijn

Stroomlijnen

In module 3 staat de rol van de tandarts als leidinggevende centraal. Leiding geven is een vak apart. Veelal moeten tandartsen dit ‘vak’ in de praktijk leren. Toch komt u in die praktijk voor situaties te staan waarvan u zich afvraagt hoe daar mee om te gaan.

In deze module besteden voor vooral aandacht aan het stroomlijnen van het dagelijkse leidinggeven. Daarnaast staan we stil bij de instroom en beoordeling van personeel.

Voor wie?

Deze praktische training is bedoeld voor tandartsen die de processen binnen het team willen beheersen en de juiste personen in het sollicitatieproces willen selecteren.

Inhoud

De volgende onderwerpen komen in deze training aan de orde:

  • de dagelijkse coaching
  • teamontwikkeling
  • vergaderen en werkoverleg
  • het voeren van sollicitatiegesprekken
  • beoordelen

Leerdoelen

Na afloop van deze training weet u op welke wijze u individuele medewerkers kunt begeleiden en uw hele team verder kan ontwikkelen. U krijgt meer inzicht in groepsprocessen, en bij uitbreiding van uw team weet u hoe u een effectieve selectieprocedure uitvoert, en kunt u aan de kandidaten de juiste vragen stellen.

Duur, locatie en kosten

De training wordt georganiseerd op vrijdagmiddag en -avond en de zaterdag. Hierdoor is de tijd dat u zelf van de praktijk weg bent beperkt. Het programma start op vrijdag om 13.30 uur en eindigt zaterdag om 16.30 uur met een afsluitende borrel. Desgewenst kunt u genieten van de lunch op vrijdag. Er is geen aanvullende studiebelasting.

De kosten voor deelname bedragen € 1.345,00 (vrijgesteld van btw). Dit is inclusief syllabus, koffie, thee, lunch(es), diner, overnachting, ontbijt en borrel.

Werkwijze

Deze training is zeer praktijkgericht. De dagelijkse praktijk van de deelnemers geldt als uitgangspunt. De verhouding theorie/praktijk is 30/70. Theoretische presentaties van de trainer wordt direct vertaald naar concreet gedrag. Dit wordt middels rollenspellen geoefend. Daarnaast wordt gewerkt met groepsdiscussies, videomodellen, checklists en presentaties.
Het aantal plaatsen is beperkt.

qlogo

Roovos Organisatieontwikkeling heeft het Q-Keurmerk®. Dit is het kwaliteitskeurmerk van de Stichting Het Qualiteits Accreditatie-instituut Tandheelkunde voor bij- en nascholing in de tandheelkunde. Deelname aan de cursussen van Roovos wordt aangemeld bij het Kwaliteits-register Tandartsen (KRT).

Sitemap Disclaimer Leveringsvoorwaarden Klachtenregeling Privacy