Nieuwe Teertuinen 24

1013LV Amsterdam

020 - 330 61 84

info@roovos.nl

contactformulier

Home Wat we doen Tandheelkunde Huisartsen
Erik Ranzijn

Roovos Organisatieontwikkeling

Roovos Organisatieontwikkeling wordt geleid door dr. Erik Ranzijn.

Erik Ranzijn studeerde psychologie en informatica aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte eerst als automatiseringsadviseur, en promoveerde vervolgens aan de Universiteit Twente aan de faculteit Toegepaste Onderwijskunde.
Hij werd daarna trainer/adviseur bij Boertien en Partners, waar hij later als business unit directeur verantwoordelijk was voor projecten op het gebied van de opleidingstech-nologie. Na een korte periode als projectmanager High Technology Training bij Circon te hebben gewerkt, werd hij directeur van Yntema Training te Veenendaal, een van de oudste trainingsbureaus van ons land.

In 1999 richtte hij Roovos Organisatieontwikkeling op. Roovos heeft een aantal vaste trainers en acteurs die bij projecten ingezet kunnen worden. Daarnaast heeft Roovos samenwerkingsverbanden met andere bureaus op het gebied van HRM en HRD.

Roovos Organisatieontwikkeling is lid van Develhub, (hét onafhankelijke platform dat zich richt op het verbinden en professionaliseren van iedereen die zich structureel bezighoudt met leren en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties) en aangesloten bij de Ooa (Orde van organisatiekundigen en -adviseurs), en werkt volgens de beroepscodes van deze organisaties.

Roovos Organisatieontwikkeling heeft het Q-Keurmerk®. Dit is het kwaliteitskeurmerk van de Stichting Het Qualiteits Accreditatie-instituut Tandheelkunde voor bij- en nascholing in de tandheelkunde. Roovos Organisatieontwikkeling is opgenomen in het CRKBO (Centraal Register Kortdurend Beroepsonderwijs), en daardoor zijn de opleidingsactiviteiten vrijgesteld van btw.

develhublogo ooalogo crkbo logo krtlogo

Sitemap Disclaimer Leveringsvoorwaarden Klachtenregeling Privacy