Nieuwe Teertuinen 24

1013LV Amsterdam

020 - 330 61 84

info@roovos.nl

contactformulier

Home Wat we doen Tandheelkunde Huisartsen

Partners van Roovos Organisatieontwikkeling

Roovos Organisatieontwikkeling heeft een aantal vaste trainers en acteurs die bij projecten ingezet kunnen worden. Daarnaast heeft Roovos samenwerkingsverbanden met andere bureaus op het gebied van HRM en HRD. Hieronder treft u een aantal van hen aan.

Michiel J. Zeegers

Michiel Zeegers

Acteur, trainer- coach, programmamaker/journalist. Sinds 1999 is Michiel o.a. betrokken bij trainingen op het gebied van weerbaarheid, strategisch positioneren, stressreductie en culturele diversiteit. Al deze trainingen vinden zowel in de publieke als private sector plaats. Michiel houdt zich verder bezig met coaching on the job en zit in diverse denktanks. Hij is in staat om snel organisaties door te lichten en zorg te dragen voor de optimale groei van het individu.
Daarnaast werkt hij als programmamaker/journalist o.a. voor AT5 en RTVNH. Afgelopen jaar heeft Michiel een aantal documentaires gemaakt. In de laatste documentaire praat hij filosofisch met kinderen (10 tot 14 jaar) over Geluk. Bekijk werk van Michiel op youtube.

Pim van den Heuvel

Pim van de Heuvel

Pim werkt ook al sinds 1999 voor Roovos als trainingsacteur en co-trainer. In zijn voorstelrondje noemt hij zich “opleidingsmateriaal”. Als acteur is hij gewend snel te schakelen tussen verschillend gedrag. Pim speelt de rol van klant, collega, medewerker of bezoeker altijd met het leerdoel van de cursist in zijn achterhoofd, zodat de cursist kan experimenteren met nieuw gedrag, en het effect daarrvan kan ervaren. Als acteur, fervent sporter en gecertificeerd hardlooptrainer is hij ervan overtuigd dat het fysieke, het non-verbale veelal zwaar onderbelicht wordt. Daarom besteed hij er tijdens coaching en trainingen veel tijd aan. Hierbij maakt hij ondermeer gebruik van looptraining, ademhaling - en stemoefeningen, aarden en houdingsbewustzijn.

Wieke van der Heiden

Wieke van der Heidenl

Wieke verzorgt voor Roovos de cursus ‘Reanimatie in de Tandartspraktijk.’ Wieke heeft als stuurvrouw op de grote vaart gezeten, is als veiligheidsdeskundige betrokken geweest bij grote infrstructurele projecten, en is nu werkzaam bij Brilliant (www.vofbrilliant.nl). Daarnaast is zij erkend Instructeur EHBO (Het Oranje Kruis), gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), Red Cross, Acute Zorg bij Alcohol-en Drugsincidenten, Veiligheidskundige MVK, Basis First Aid Maritiem

Onze ervaring is uw succes!!

Sitemap Disclaimer Leveringsvoorwaarden Klachtenregeling Privacy